VOORGERECHTEN
Tomaten paprika crèmesoep basilicum, croutons 9,50
Gamba’s in knoflookolie rode ui, tomaat, peterselie, citroensap 15,50
Hollandse garnalen whisky-cocktailsaus 18,50
Vitello Tonnato kalfsrosbief, tonijn-mayonaise 15,50
Carpaccio van ossenhaas Parmezaanse kaas, pancetta, kappertjes, rucola 15,50
Bisque van kreeft Hollandse garnalen, Cognac 12,50
Zalmpalet gerookte zalm, gemarineerde zalm, honingmosterdsaus 16,50
Terrine van ganzenlever in rode port gewelde pruimen, kummel-sinaasappelsaus 23,50
Proeverij Noordmolen Ganzenlever, gamba’s, Hollandse garnalen, gemarineerde zalm, gerookte eendenborst, kwartel 24,50
VISGERECHTEN
Op de huid gebakken zalmfilet beurre blanc met tuinkruiden 24,50
Gestoofde kabeljauwhaas gegrilde venkel, mosterdsaus 27,50
Medaillons van zeeduivel ravioli van krab en Hollanse garnalen 32.50
In roomboter gebakken zeetong heel of gefileerd 44,50
VLEESGERECHTEN
Black Angus burger brioche brood, bacon, boeren cheddar, coleslaw, drie sausjes 19,50
Gebraden eendenborst honing tijmsaus 26,50
Argentijnse runder ribeye (250 gram) cognac-pepersaus 31,50
Gebraden kalfslende kalfsjus, shiitake, Madeira 29,50
Tournedos (200gram) rode wijnsaus 33,50
NAGERECHTEN
Crème brulée gecombineerd met karamel roomijs 12,50
Tiramisu gecombineerd met hazelnoot roomijs 12,50
Citroen-Limoncello cheesecake limoen sorbetijs 12,50
Chocoladedessert witte en bruine chocolade mousse en stracciatella roomijs 13,50
Flensjes sinaasappel-Grand Marniersaus, vanilleroomijs 13,50
Molendessert compositie van verschillende nagerechten 15,00
Kaasplank selectie van diverse soorten kaas 16,50
|