banner

Noordvest 38
3111 PH SCHIEDAM
Tel. 010 - 426 31 04

Geopend van
maandag t/m vrijdag
vanaf 12.00 uur,
Zaterdag vanaf 15.00 uur

Zondag gesloten.

APRIL 2025

wifi

 

VOORGERECHTEN

Tomaten paprika crèmesoep
basilicum, croutons
9,50

Gamba’s in knoflookolie
rode ui, tomaat, peterselie, citroensap
15,50

Hollandse garnalen
whisky-cocktailsaus
18,50

Vitello Tonnato
kalfsrosbief, tonijn-mayonaise
15,50

Carpaccio van ossenhaas
Parmezaanse kaas, pancetta, kappertjes, rucola
15,50

Bisque van kreeft
Hollandse garnalen, Cognac
12,50

Zalmpalet
gerookte zalm, gemarineerde zalm,
honingmosterdsaus
16,50

Terrine van ganzenlever
in rode port gewelde pruimen, kummel-sinaasappelsaus
23,50

Proeverij Noordmolen
Ganzenlever, gamba’s, Hollandse garnalen,
gemarineerde zalm, gerookte eendenborst, kwartel
24,50


VISGERECHTEN

Op de huid gebakken zalmfilet
beurre blanc met tuinkruiden
24,50

Gestoofde kabeljauwhaas
gegrilde venkel, mosterdsaus
27,50

Medaillons van zeeduivel
ravioli van krab en Hollanse garnalen
32.50

In roomboter gebakken zeetong
heel of gefileerd
44,50
 


VLEESGERECHTEN

Black Angus burger
brioche brood, bacon, boeren cheddar,
coleslaw, drie sausjes
19,50

Gebraden eendenborst
honing tijmsaus
26,50

Argentijnse runder ribeye (250 gram)
cognac-pepersaus
31,50

Gebraden kalfslende
kalfsjus, shiitake, Madeira
29,50

Tournedos (200gram)
rode wijnsaus
33,50
 


NAGERECHTEN

Crème brulée
gecombineerd met karamel roomijs
12,50

Tiramisu
gecombineerd met hazelnoot roomijs
12,50

Citroen-Limoncello cheesecake
limoen sorbetijs
12,50

Chocoladedessert
witte en bruine chocolade mousse en stracciatella roomijs
13,50

Flensjes
sinaasappel-Grand Marniersaus,
vanilleroomijs
13,50

Molendessert
compositie van verschillende nagerechten
15,00

Kaasplank
selectie van diverse soorten kaas
16,50

 

 

MENU DE NOORDMOLEN
3 gangen keuzemenu 
41,50
 

VOORGERECHTEN

Tomaten-paprikasoep
basilicum, croutons

of

In Corenwijn gemarineerde zalm
mierikswortelmayonaise

of

Parmaham
gorgonzola, mizuna, olijfolie




HOOFDGERECHTEN

Geroosterd buikspek
honing, knoflook-oestersaus

of

Op de huid gebakken schelvisfilet
kappertjes, sjalotten, knoflook, tomaat

of

Gebraden hoenderborst
appelstroopsaus


NAGERECHTEN

Crème brulée
een traditioneel Frans nagerecht

of

Dame Blanche
Vanille roomijs met warme chocoladesaus




De gerechten kunnen ook apart besteld worden.

 

[Noordmolen] [Menu] [Lunchkaart] [Wijn] [Plattegrond] [Ons restaurant] [Geschiedenis] [Schiedam]