VOORGERECHTEN
Tomaten crèmesoep met basilicum en knoflook croutons € 9,50
Gamba’s in knoflookolie rode ui,tomaat,peterselie en citroensap € 14,50
Hollandse garnalen met een whisky-cocktailsaus € 15,50
Gebakken kwartel en gerookte ganzenborst en een loempia van pulled duck € 15,00
Carpaccio van ossenhaas Parmezaanse kaas, pancetta,gezouten kappertjes en rucola € 14,50
Bisque van kreeft Hollandse garnalen en Cognac € 12,50
Zalmpalet van gerookte en gemarineerde zalm, waarbij een honingmosterdsaus
€ 14,50 Gebakken ganzenlever gebakken appel en gekarameliseerde Calvadossaus € 19,50
Proeverij Noordmolen Ganzenlever, coquille, gamba, Hollandse garnalen, gemarineerde zalm, gerookte ganzenborst en kwartel € 22,50
VISGERECHTEN
Op de huid gebakken zalmfilet met een limoen-dillesaus € 22,50
Gestoofde kabeljauwfilet met een romige mosterdsaus € 24,50
Medaillons van zeeduivel en gamba’s met kruidige olijfolie en zwarte rijst € 28,50
In roomboter gebakken zeetong heel of gefileerd € 41,50
VLEESGERECHTEN
Black Angus burger op brioche brood, bacon, boeren cheddar, coleslaw en drie sausjes € 19,50
Gebraden hoenderborst en een kerrie-mangosaus € 23,50
Argentijnse runder ribeye (250gram) en een Bearnaisesaus € 29,50
Sous-vide bereide kalfssucade en krokant gebakken kalfs zwezerik met port-dragonsaus € 27,50
Tournedos (200gram) waarbij een gekonfijte rode wijnsaus € 31,50
NAGERECHTEN
Crème brûlée gecombineerd met caramelita roomijs € 9,50
Drie soorten noten roomijs met een karamelsaus € 9,50
Citroen-Limoncello cheesecake en een limoen sorbetijs € 10,50
Chocoladedessert witte en bruine chocolade mousse met stracciatella roomijs € 12,50
Flensjes in sinaasappel-Grand Marniersaus en vanilleroomijs € 12,50
Molendessert een feestelijke compositie van verschillende nagerechten € 14,50
Kaasplank een selectie van diverse soorten kaas € 15,50
|